C4DLounge.eu - Cinema 4D Gebruikers Forum  

Go Back   C4DLounge.eu - Cinema 4D Gebruikers Forum > Algemeen > De Salon

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 17th October 2012
Guus's Avatar
Guus Guus is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 27
Default

Misschien een beetje late reactie......

Fraaie render engine. Ik heb een Quadro 4000. Octane ondersteund CUDA ?
Als ik voor € 99,00 een licentie aanschaf, zit daar dan een plugin voor C4D bij?
Reply With Quote
  #12  
Old 17th October 2012
Dweemes Dweemes is offline
Admin Team
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2,369
Default

Die plugin krijg je er bij. Het is op dit moment een plugin waarmee je gegevens uit c4d exporteert om dan in octane te renderen.
Direct in C4D komt nog ( zoals op dit moment al voor 3DMAX) meer dat is vermoedelijk nog maanden wachten.
__________________
dw
Reply With Quote
  #13  
Old 17th October 2012
pzdm pzdm is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 417
Default

Quote:
Originally Posted by Guus View Post
Misschien een beetje late reactie......

Fraaie render engine. Ik heb een Quadro 4000. Octane ondersteund CUDA ?
Als ik voor € 99,00 een licentie aanschaf, zit daar dan een plugin voor C4D bij?
The Quadro is not the best for computing. the computing power of the cheaper GeForce 450/550 is higher per core for example.

the best computing combo is GF 580 x 2 :-)

It will take a lot of power, but the render speed will be pretty nice...

But, the bridge is very poor and it΄s not really trully unbias. But, I like the engine, workflow and material editor
Reply With Quote
  #14  
Old 22nd October 2012
Guus's Avatar
Guus Guus is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 27
Default

Ik heb al een Quadro 4000, dus verkopen en een andere kaart (lees meer
Cuda cores) is dus geen optie.

Aanschaf van Octane render is dus te overdenken, zeker voor die prijs.
Reply With Quote
  #15  
Old 22nd March 2013
douwe's Avatar
douwe douwe is offline
Admin Team
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,912
Default

"OctaneRender™ for Cinema 4D v1.10 released" :
http://render.otoy.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=29638

(enkel windows voorlopig)
Reply With Quote
  #16  
Old 24th March 2013
Dweemes Dweemes is offline
Admin Team
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2,369
Default

Was ik al een jaar op aan het wachten, juist gedownload, mooi speelgoed.
Titel van deze thread is ondertussen niet meer juist: moet zijn 99,- + 99,- euro.
Die standalone had ik al gekocht voor 99,-, de plug in kost nu nog eens 99,-
Maar ik kan nu eindelijk mijn Cuda kaarten volop gebruiken...

Ik heb hem ondertussen al wel eens gecrashed.
__________________
dw
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Met trots gehost door Webdesign bureau Graphic Violence.
(c) C4DLounge.eu . All documents on this forum are owned by their respective creators and may not be sold or republished in any way.