C4DLounge.eu - Cinema 4D Gebruikers Forum  

Go Back   C4DLounge.eu - Cinema 4D Gebruikers Forum > RESOURCES > Vragen >>> > Modelleren in Cinema4D

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 26th May 2013
Konichowaa Konichowaa is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Sint-Lievens-Houtem, BelgiŽ
Posts: 33
Default Hulp gevraagd: instances onzichtbaar in viewports!

Hallo iedereen,

Ik ben bezig aan een zeer groot standen project in brussels expo. Ik had eerst aparte files gemaakt per stand en dan alles netjes samen gebracht. Mijn cinema4D file is ondertussen 2.8 GB groot en groeit nog steeds en op een gegeven moment ben ik mijn instances zichtbaarheid kwijtgeraakt in de viewports.
Bijzonder vervelend om verder te werken.

Tijdens het renderen gaat alles goed en is alles zichtbaar...

Wat ik al gechecked heb;

- Instances zijn goed gelinkt (geen rode kruisjes)
- Alle objecten hebben een layer toegewezen en die layers staan zichtbaar
- instances staan op zichtbaarheid default, net zoals al de rest
- er is nog genoeg RAM over, zit nu op 10GB, tijdens render 40GB
- er is nog genoeg plaats op windows en data schijf
- Alles kopieren in een nieuwe file helpt niet, ook niet na eerst save met attributes.

MŠŠr, als ik de instances naar mesh omvorm dan is alles weer zichtbaar....


PS: Mijn grafische kaart is een GTX 690 en heeft de nieuwste drivers
en door het vele nachtwerk mis ik waarschijnlijk een setting project/c4d


Kan iemand mij (snel) helpen?
alvast bedankt
Koen
Reply With Quote
  #2  
Old 26th May 2013
Konichowaa Konichowaa is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Sint-Lievens-Houtem, BelgiŽ
Posts: 33
Default

O ja,

ik ging even terug naar mijn aparte tekeningen en hier ben ik ook alles kwijt terwijl dit helemaal niet zwaar is per tekening.

Een c4D instelling dus.

Herstarten lost het alleszins niet op...
Reply With Quote
  #3  
Old 26th May 2013
douwe's Avatar
douwe douwe is offline
Admin Team
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,906
Default

Mogelijk staat in je Viewport Menu: Filter/Generators niet aangevinkt.
Tadaa.

Toch niet ?

Ga dan naar je Project Settings (Ctrl + D), of naar je Tools / Execution Menu en zorg dat Use Generators daar ook aangevinkt staat.

Juist ?
d
Reply With Quote
  #4  
Old 26th May 2013
Konichowaa Konichowaa is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Sint-Lievens-Houtem, BelgiŽ
Posts: 33
Default

tadaaa... Hallelujah!!!!!!!

het was de viewport filter > generator stond uit. wss per ongeluk uitgeklikt toen ik op zoek was naar middelen om de viewport wat sneller te laten werken

je hebt me zonet terug wat moed gegeven...
ongelofelijk bedankt D.!
Reply With Quote
Reply

Tags
instance, onzichtbaar, viewport

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Met trots gehost door Webdesign bureau Graphic Violence.
(c) C4DLounge.eu . All documents on this forum are owned by their respective creators and may not be sold or republished in any way.