C4DLounge.eu - Cinema 4D Gebruikers Forum  

Go Back   C4DLounge.eu - Cinema 4D Gebruikers Forum > RESOURCES > Vragen >>> > Overige vragen

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 5th December 2013
Dweemes Dweemes is offline
Admin Team
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2,369
Default

je moet met de muis in de 3D layer gaan staan en dan rechts klik en exporteer 3D kiezen uit de lijst.
In het gewone file/exporteer menu komt het niet voor.
vind ik raar, maar goed.
__________________
dw
Reply With Quote
  #22  
Old 5th December 2013
Petertje's Avatar
Petertje Petertje is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Veenendaal
Posts: 1,465
Default

Okidoki... bedankt Dweemes
Reply With Quote
  #23  
Old 5th December 2013
Leopard1975's Avatar
Leopard1975 Leopard1975 is offline
Erelid
 
Join Date: Jan 2012
Location: Biddinghuizen, Flevoland
Posts: 891
Send a message via Skype™ to Leopard1975
Default

Ik krijg het juist in PS CS6 niet voor elkaar een .obj te openen /importeren. Hij geeft dan de volgende melding: Could not complete your request because it's not the right kind of document. Dus het layer menu is nog niet actief, aangezien er geen document geopend is.
__________________
Every artist was first an amateur.
Reply With Quote
  #24  
Old 5th December 2013
Dweemes Dweemes is offline
Admin Team
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2,369
Default

lijkt me raar, heb je een voorbeeld van een obj die niet opent?
__________________
dw
Reply With Quote
  #25  
Old 5th December 2013
Leopard1975's Avatar
Leopard1975 Leopard1975 is offline
Erelid
 
Join Date: Jan 2012
Location: Biddinghuizen, Flevoland
Posts: 891
Send a message via Skype™ to Leopard1975
Default

Ja hoor. Is niets meer dan een snel testobjectje, puur om te kijken of het werkt. Via Meshlab lukt dit bestandje wel. Als ik deze probeer te openen in PS, geeft hij de bovenstaande melding.
Attached Files
File Type: zip test.zip (3.0 KB, 5 views)
__________________
Every artist was first an amateur.
Reply With Quote
  #26  
Old 5th December 2013
Dweemes Dweemes is offline
Admin Team
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2,369
Default

hier heb je hem terug, opent gewoon in photoshop
Attached Files
File Type: pdf test kopie.pdf (45.9 KB, 11 views)
__________________
dw
Reply With Quote
  #27  
Old 6th December 2013
Leopard1975's Avatar
Leopard1975 Leopard1975 is offline
Erelid
 
Join Date: Jan 2012
Location: Biddinghuizen, Flevoland
Posts: 891
Send a message via Skype™ to Leopard1975
Default

Apart. Zal mijn PS eens opnieuw installeren.
__________________
Every artist was first an amateur.
Reply With Quote
  #28  
Old 6th December 2013
Dweemes Dweemes is offline
Admin Team
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2,369
Default

misschien toch eerst testen of je obj met bepaalde settings was aangemaakt, of in PS wat anders ingesteld staat.
Herinstalleren is gelijk nogal drastisch.
__________________
dw
Reply With Quote
  #29  
Old 6th December 2013
Petertje's Avatar
Petertje Petertje is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Veenendaal
Posts: 1,465
Default

Bij mij opent hij ook gewoon in Photoshop Leopard...
Reply With Quote
  #30  
Old 6th December 2013
Dweemes Dweemes is offline
Admin Team
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2,369
Default

bij mij een versie 5.5, wel op 64 bit?
__________________
dw
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Met trots gehost door Webdesign bureau Graphic Violence.
(c) C4DLounge.eu . All documents on this forum are owned by their respective creators and may not be sold or republished in any way.