C4DLounge.eu - Cinema 4D Gebruikers Forum  

Go Back   C4DLounge.eu - Cinema 4D Gebruikers Forum > RESOURCES > Vragen >>> > Belichting en renderen in Cinema4D

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 24th January 2011
Arno's Avatar
Arno Arno is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Netherlands
Posts: 223
Default

Okey,
het is gelukt( het was ook vrijdag )

Op de eerste staan alle post effects dus af.

Heb er nog wel wat extra plaatjes, 10/12, bijgedaan waar het nog erger is . Hierbij staan wel de posteffects aan.
Attached Images
File Type: jpg TestPostEffectsOff02.jpg (143.0 KB, 25 views)
File Type: jpg 10.jpg (159.8 KB, 28 views)
File Type: jpg 12.jpg (152.9 KB, 27 views)
Reply With Quote
  #12  
Old 24th January 2011
Rich_Art Rich_Art is offline
Erelid
 
Join Date: Mar 2009
Location: Hier
Posts: 11,104
Default

dat zijn inderdaad deftige vlekken zeg..

Peace,
Rich_Art.
__________________
Peace,
Rich_Art.
Reply With Quote
  #13  
Old 24th January 2011
Marijn's Avatar
Marijn Marijn is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2,995
Default

Met uploaden bedoelde ik het C4D bestand, zodat we dat eens kunnen bekijken.

Als ik het zo zie lijkt het me bijna een hardware probleem...
__________________
Mijn C4D Blog
Reply With Quote
  #14  
Old 24th January 2011
Tom's Avatar
Tom Tom is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 864
Default

zet is alle lampen uit en render is gewoon met global illumination, mits die zwart vlekken in de schaduwen voorkomen is er met een van de lampen wss iets mis en bij verdere observatie zijn de meeste van die grote zwarte vlekken opmerkelijk circelvormig dus vraag ik me af wat je emt die lampen oven de tafel hebt gedaan.

Last edited by Tom; 24th January 2011 at 16:40.
Reply With Quote
  #15  
Old 24th January 2011
ichi.one ichi.one is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: behind a mac
Posts: 804
Default

render eens zonder materialen gewoon wit, kijk of de vlekken er nog zijn
render eens zonder GI en eens enkel een AO

het lijkt me slechte geometrie die de GI op f**ked


als vb ik heb een 3d model van een pen, dat er prima uitziet
komt uit een buro-setje dat prima werkt
maar als ik de pen in een rendering leg staan er diagonale strepen/driehoeken
dwars over het beeld, in vray & AR, als ik geen GI gebruik heb ik het niet....
__________________
Website / Flickr
Reply With Quote
  #16  
Old 25th January 2011
Arno's Avatar
Arno Arno is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Netherlands
Posts: 223
Default

Hierbij het bestandje.

Ik zal zelf ook weer eens gaan vogelen met de laatst gegeven tips.
IIg thnx voor alle replys die ik al gekregen heb.

Grtz Arno
Attached Files
File Type: zip Eindopdracht DefGamma.zip (2.71 MB, 7 views)
Reply With Quote
  #17  
Old 25th January 2011
Marijn's Avatar
Marijn Marijn is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2,995
Default

Geen vlekken hier, lijkt me echt een hardwareprobleem... probeer eens een andere computer?

Wel nog een tip: zet je Reflection depth eens op 1 en zet je GI settings op Low. Scheelt je héél veel rendertijd.
__________________
Mijn C4D Blog
Reply With Quote
  #18  
Old 25th January 2011
ichi.one ichi.one is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: behind a mac
Posts: 804
Default

Quote:
Originally Posted by Marijn View Post
hardwareprobleem... probeer eens een andere computer?
wat zou dat dan zijn ? echt een reken-probleem in/met zijn processor ?*
of moet ik meer aan iets denken als een bug in de grafischekaart ?


*zou dat dan niet in andere software ook problems moet geven ?
__________________
Website / Flickr
Reply With Quote
  #19  
Old 25th January 2011
Marijn's Avatar
Marijn Marijn is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2,995
Default

Ik heb eerlijk gezegd geen idee. Je processor gaat natuurlijk tot het uiterste bij het renderen, dus het kan wel zijn dat je er bij andere toepassingen geen last van hebt. Ik had een soortgelijk probleem afgelopen zomer, heeft me nog veel moeite gekost om de winkel te overtuigen dat het een hardware probleem was en dat het niet aan Cinema 4D lag. Het probleem deed zich namelijk niet voor bij gewoon computergebruik of zelfs bij bepaalde stresstests.
__________________
Mijn C4D Blog
Reply With Quote
  #20  
Old 25th January 2011
Tom's Avatar
Tom Tom is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 864
Default

Ik krijg ook geen zwarte vlekken
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Met trots gehost door Webdesign bureau Graphic Violence.
(c) C4DLounge.eu . All documents on this forum are owned by their respective creators and may not be sold or republished in any way.